Vrijwilligers

Wil jij als vrijwilliger deel uitmaken van een fantastische ervaring in Rotterdam tijdens het Workout Summer Festival? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ben jij enthousiast en gemotiveerd, heb je een trots voor Rotterdam, affiniteit met een healthy lifestyle en ben je 13, 14, 15, 16 en/of 17 juni 2019 beschikbaar? Lees dan snel verder!

Word vrijwilliger tijdens Workout Summer Festival!

Kom ons helpen!

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers. Er zijn veel verschillende functies als vrijwilliger. Bekijk de volledige functies hieronder. Uiteraard is het een pré als je alle dagen kunt helpen, maar als je maar één of twee dagen beschikbaar bent (wel de gehele dag), ben je ook van harte welkom! Mocht je verder nog vragen hebben, dan kun je uiteraard altijd een e-mail sturen naar info@workoutsummerfestival.nl.

Meld je hier aan als vrijwilliger

Wat krijg je ervoor terug?

Uiteraard is het eerste antwoord: een unieke ervaring. Jij bent onderdeel van een prachtig team wat hard werkt om een een geweldig festival te organiseren. Je maakt Workout Summer Festival vanaf de eerste rij mee. Verder krijg je kleding en een tas in stijl van Workout Summer Festival. Uiteraard word je voorzien van een lunchpakket, koffie/thee/frisdrank gedurende de dagen dat jij werkt. Daarnaast krijg jij als beloning een Decathlon-bon van 15,- euro per gewerkte dag en 3 maanden gratis lidmaatschap bij We Are Fit
Let op! Aan vrijwilligerswerk tijdens Workout Summer Festival zijn een aantal regels & voorwaarden verbonden. Lees dit document goed door voordat je je als vrijwilliger inschrijft.

Zodra de bezoekers op het evenemententerrein vragen hebben, gaan zij op zoek naar de informatiepunten en dan komen ze bij jou terecht! Jij bent het eerste aanspreekpunt van de Workout Summer Festival en zorgt ervoor dat iedere gast een warm welkom en antwoorden op zijn of haar vragen krijgt. Je verwijst bezoekers door naar diverse locaties en activiteiten in het gebied. Jij bent op de hoogte van wat gaande is op het evenemententerrein. Je deelt de plattegrond uit en vertelt de bezoekers vol passie wat zij niet mogen missen.

Wie ben jij?
Als publieksbegeleider bij de informatiepunten moet je goed met mensen om kunnen gaan en geduld hebben. Je vindt het fijn om een praatje te maken met mensen (sociaal aangelegd), bent oplossingsgericht en ook nog eens communicatief vaardig. Je houdt het hoofd koel bij moeilijke vragen en staat met een grote glimlach op je gezicht het evenement te promoten. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en je kunt uit de voeten in het Engels.

Zit jij dag en nacht op social media en weet jij alle ins en outs van Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat en YouTube? Wil jij er mede voor zorgen dat Workout Summer Festival trending topic wordt op alle social media kanalen? Dan is dit wat voor jou! Als social media reporter van de Workout Summer Festival word jij op pad gestuurd om content te delen over dit prachtige evenement. Door jou worden nieuwe doelgroepen aangeschreven, wordt het publiek enthousiast gemaakt over het evenement en daarnaast zorg jij ervoor met alle reporters dat de juiste informatie bij de bezoekers terecht komt.

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste, leergierige, gedreven persoon die social media ademt. Je bent communicatief vaardig, houdt ook in tijden van drukte het hoofd koel en uiteraard is creativiteit onmisbaar. Social media kanalen hebben geen geheimen voor je. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend en de haven is geen onbekend gebied voor jou!

Naast social media spelen overige media- en communicatiemiddelen een belangrijke rol tijdens de Workout Summer Festival. Ben jij goed in het schrijven van teksten? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken. Het publiceren van nieuwsitems of blogs is voor jou geen probleem. Je vindt het leuk om interviews af te nemen en bent niet bang om op iemand af te stappen. Daarnaast zou het ook nog eens een pré zijn als jij goed bent in fotografie & fotobewerking. Bij jouw geschreven verhalen kunnen direct prachtige (bewerkte) foto’s geplaatst worden.

Wie ben jij?
Jij bent bekend met het schrijven van blogs voor websites en vindt het leuk om op pad te gaan om verhalen te verzamelen. Met jouw interessante netwerk kan jij ervoor zorgen dat jouw verhaal de hele wereld rond gaat. Je beheerst uiteraard de Nederlandse taal uitstekend.

Samen met het team van logistiek en facilitair zorg jij ervoor dat alle hand- en spandiensten verricht worden, zowel voor als achter de schermen. Dit team is de rechterhand van de vrijwilligerscoördinator. Het kan zijn dat je gaat helpen bij de op 0f afbouw van een podium. Daarnaast kan het gebeuren dat jij over het evenemententerrein moet verplaatsen om wat bordjes op te hangen, de bar aan te vullen of om wat flyers rond te brengen. Jij deinst nergens voor terug!

Wie ben jij?
Je bent allround inzetbaar zijn, houdt van aanpakken en staat je ‘mannetje’ wanneer dit nodig is. Daarnaast kan je goed overweg met divers gereedschap en kan je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je kan goed communiceren en bent oplossingsgericht met jouw creativiteit!

Tijdens het Workout Summer Festival laten er meer dan 1.000 bezoekers zich uitdagen op het gebied van een healthy lifestyle! Al deze bezoekers hebben een ticket bij zich (geprint of digitaal) en zullen allemaal gecontroleerd moeten worden. Dit gebeurt bij de ingang. Vind jij het leuk om met mensen in contact te zijn en ervoor te zorgen dat de ticketing gestroomlijnd loopt? Dan is deze functie wat voor jou!

Wie ben jij?
Jij hebt gevoel voor overzicht. Je kunt publiek sturen en op de juiste manier verwijzen naar de juiste excursie. Je kan (indien nodig uiteraard na een uitleg) met scanapparatuur omgaan en wordt niet in verlegenheid gebracht door groepen mensen die voor jouw neus staan te wachten. Je bent oplossingsgericht wanneer het ticket bijvoorbeeld weigert en je staat met een grote glimlach op je gezicht, weer of geen weer! Uiteraard beheers je zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

Gastvrouwen en gastheren zijn altijd welkom om onze  gasten en bezoekers te ontvangen en begeleiden. Je bent het visitekaartje van Workout Summer Festival bij de vele officiële ontvangsten. Als echte gastheer/gastvrouw, sta je gasten vriendelijk te woord en voer je ondersteunende taken uit zoals het aanmelden van bezoekers, begeleiden van de gasten en het naleven van de huisregels. Verder draag je op professionele wijze bij aan een perfecte hospitality dienstverlening. Niet alleen bij binnenkomst, maar ook bij vertrek zorg jij ervoor dat bezoekers vriendelijk behandeld worden en met een goed gevoel vertrekken.

Wie ben jij?
Voor deze functie zoeken wij gastvrije, representatieve en communicatief vaardige medewerkers die een goed oog voor detail hebben en alles op alles zetten om de beleving van de bezoekers zo optimaal mogelijk te maken. In veel gevallen ben jij het eerste en laatste aanspreekpunt bij aankomst en vertrek van de bezoekers en dus start de klantbeleving bij jou! Het is daarom belangrijk dat je servicegericht en proactief bent. Event-ervaring is een pré.

Als medewerker van side-events kan het voorkomen dat je bijvoorbeeld helpt bij de uitvoering van de side-events op het festival, een challenge van Workout Summer Festival. Daarnaast kan jij ingezet worden om bijvoorbeeld beach volleyball te begeleiden.

Wie ben jij?
Je bent een echte sportieveling en kan zelfstandig opereren. Je bent enthousiast, stressbestendig en vindt het niet erg om zelf ook actief de handen uit de mouwen te steken. Je behoudt het overzicht en bent het gezicht van de Weorkout Summer Festival. Dit straal je dan zeker ook uit!

Deel deze pagina