Veelgestelde vragen

ALLES WAT JE MOET WETEN

Wat is Workout Summer Festival?
Workout Summer Festival is een tweedaags fitnessfestival in het Sidelingepark in Rotterdam. Het festival draait om populaire workouts, healthy foods. In 2019 trappen we af met eerste editie.

Wat zijn de openingstijden van Workout Summer Festival? 
De eerste editie van Workout Summer Festival heeft de volgende openingstijden; Zaterdag en Zondag – 09:00 uur tot 21:00 uur

Moet ik een ervaren sporter zijn?
Nee, je hoeft geen ervaren sporter zijn, je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan. Workout Summer Festival biedt een zeer gevarieerd programma aan, waarbij je zelf het aantal work-outs kunt bepalen en jouw persoonlijke programma dus zo zwaar of licht mogelijk kan invullen.

Zijn er kluisjes beschikbaar op het terrein?
Ja,, er zijn kluisjes aanwezig op het terrein. 

Is er merchandise verkrijgbaar?
Ja, er is festival merchandise te koop. Wanneer hosts eigen merchandise meenemen wordt dit apart vermeld. 

Is er EHBO aanwezig?
Ja, er is gediplomeerde EHBO aanwezig. In geval van nood kunt u beveiliging aanspreken of met uw vraag naar EHBO. 

Wat mag ik niet meenemen op het terrein?
• Eten en drinken (flesje water is wel toegestaan)
• Huisdieren 
• Scherpe/lange voorwerpen (messen, scharen, stokken, paraplu’s etc.)
• (Vuur)wapens 
• Drugs/alcohol 
• Vuurwerk
• (Plastic) flessen
• Glas en blik
• Camerastatieven, professionele camera’s, overig opnamemateriaal. 
• Stoelen, krukjes e.d.

Waar kan ik de gevonden voorwerpen vinden?
Bij de hoofdkassa (naast de ingang) worden alle gevonden voorwerpen bewaard. Je kunt ook contact opnemen met info@workoutsummerfestival.nl 

Mag er gerookt worden op het terrein?
Het festival is in de open lucht, dus er mag gerookt worden. Wel verzoeken we alle bezoekers om respect te hebben voor het grasveld en hun sigaretten in de vuilnis- of asbakken weg te gooien. In tenten is het niet toegestaan te roken. 

Waar kan ik me aanmelden voor hulp bij het festival?
Leuk dat je wilt meewerken aan Workout Summer Festival. Stuur je CV, een korte motivatie en het onderdeel waar je graag bij zou willen helpen naar info@workoutsummerfestival.nl en dan nemen we contact met je op. 

Hoe kan ik met mijn product/dienst deelnemen aan Workout Summer Festival?
Stuur een email met informatie naar info@workoutsummerfestival.nl

Algemene voorwaarden
Lees het hier 

Huisregels
Lees het hier

Heb je jouw tickets niet gehad? Of is er iets fout gegaan met je bestelling?
Neem contact op met info@yourticketprovider.nl 

Wanneer is mijn ticket geldig?
Het ticket is geldig op de dag die vermeld staat op het ticket. 

Uitleg tickets Workout Summer Festival
Met een toegangsticket voor Workout Summer Festival heb je toegang tot alle workouts en clinics. Het kan voorkomen dat er op het terrein nog betaald moet worden voor een extra activiteit zoals een photobooth of massage maar dit word netjes aangegeven.

Early Bird Tickets
Early Bird betekend slechts ‘vroege vogel’. De Early Bird tickets zijn dus exact hetzelfde als alle reguliere tickets, alleen zijn zij goedkoper. Je krijgt als het ware een vroeg-boek-korting. Als de Early Bird tickets zijn uitverkocht, zijn er alleen nog reguliere tickets (tegen de normale prijs) te koop. 

Regulier dagticket – geldig op vrijdag of zaterdag
Met een regulier dagticket kun je Workout Summer Festival op 1 dag bezoeken. Je kiest vantevoren een dag uit, en koopt het ticket specifiek voor deze dag. Deze dagen zijn na aankoop niet meer te wisselen. 

Weekend tickets
Met een weekend ticket kun je dus beiden dagen (zaterdag en zondag naar Workout Summer Festival. Het ticket is op naam en wordt twee dagen gescand aan de deur. 

Munten
Op het festivalterrein is een speciale muntkassa ingericht. Hier kun je joiuw munten halen om jou hapje en drankje te kopen bij de foodboulevard.

Ik heb mijn kaartje per ongeluk voor de verkeerde dag gekocht, wat nu?
Kaarten zijn alleen om te ruilen indien beschikbaarheid dit toelaat, maar niet retour te zenden. Je kunt je tickets laten omruilen door te mailen naar info@yourticketprovider.nl o.v.v. je REF nummer. (Dit nummer staat vermeld op je bankafschrift). 

Ik wil mijn ticket graag retourneren, omdat ik niet meer naar Workout Summer Festival wil.
Gekochte tickets worden niet teruggenomen. 

Ik wil graag een BTW bon ontvangen van mijn gekochte kaartje.
Je ontvang je automatisch een factuur met BTW bij aankoop van een ticket wanneer je jouw bedrijfsnaam invult. Vragen over de BTW factuur? Stuur een mailtje naar info@workoutsummerfestival.nl o.v.v. je REF nummer. (Dit nummer staat vermeld op je bankafschrift.) 

Kan ik met mijn ticket altijd het terrein op?
Je ticket is geldig op de specifieke datum die vermeld staat op het ticket. Alleen weekendtickets geven het gehele weekend toegang tot het festival. Binnen de openingstijden van het festival kun je het terrein op met een geldig ticket.

Hoe kom ik op Workout Summer Festival?
Het adres van Workout Summer  Festival is Sidelingepark, Rotterdam. De ingang van het festival ligt aan de parkzijde van de Baanweg.

Deze locatie is te bereiken met OV. Plan je route hier. Ook met de fiets kun je perfect richting het terrein komen. Omdat het park zich in een woonwijk bevindt raden we iedereen af om met de auto te komen. Mocht je toch met de auto willen komen dan raden we je aan te parkeren bij het parkeerterrein P+R Meijersplein. Vanaf daar gaan er pendelbussen.

Is er een fietsenstalling?
Ja, naast het festivalterrein is een fietsenstalling te vinden.

Mag ik zomaar fotograferen op het terrein van Workout Summer Festival? 
Om met professioneel materiaal te fotograferen heb je een pers accreditatie nodig. Zonder deze accreditatie is het niet toegestaan film- en fotocamera’s mee te nemen op het terrein. Voor een aanvraag kun je contact opnemen via info@workoutsummerfestival.nl

Ik wil graag publiceren over Workout Summer Festival en kom graag in contact met de organisatie.
Neem contact op met de organisatie www.workoutsummerfestival.nl/pers-media voor het contactformulier. 

Ik ben op zoek naar beeldmateriaal van Workout Summer Festival
Neem contact op met de organisatie via info@workoutsummerfestival.nl

Ik wil graag een persbericht ontvangen van Workout Summer Festival
Via www.workoutsummerfestival.nl/pers-media kun je de meest recente persberichten downloaden van het festival. Ben je op zoek naar andere informatie of wil je opgenomen worden in de perslijst van Workout Summer Festival? Neem contact op met info@workoutsummerfestival.nl