Line-Up

Wat kun je verwachten

Bekijk de volledige line-up en kom alvast heerlijk in de stemming. Bekijk hier alle onderdelen. Wij houden de trends de komende tijd natuurlijk in de gaten en vullen het programma de komende maanden aan met extra onderdelen, blijf ons dus volgen.

Het is mogelijk dat er voor enkele onderdelen een extra financiële bijdrage gevraagd wordt. Denk hierbij aan unieke of exclusieve workshops. Uiteraard wordt dit vooraf duidelijk vermeld en kun je zelf bepalen of je hieraan wilt deelnemen of niet. Je kunt kiezen uit meer dan 25 onderdelen met sport, inspiratiesessies lezingen en ontspanning.

Wil je up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan onze Facebook event page in de gaten!

Sport

Workout Summer Festival

Openingsceremonie

Zorg dat je er op tijd bij ben. Want Workout Summer Festival start met een spetterende openingsceremony! Kom alvast lekker in de mood en warm je lichaam op, om de rest van de dag je helemaal uit te leven tijdens verschillende sessies!

Bootcamp

We Are Fit Bootcamp

Wij zijn team We Are Fit. Sport, fun en resultaat, daar staan wij voor. Vol energie en passie verzorgen wij jou een leuke en lekker pittige bootcamp training! Geen saaie

Kettlebell madness

Bouw een ijzersterk lichaam met tijdens de kettlebell workout. Tijdens deze training train je het lichaam als geheel in plaats van individuele spieren. Als je hele lichaam samenwerkt, is het tot veel meer instaat en kan het veel betere prestaties leveren!

Jumping Fitness Festival

Jumping fitness

Je buik, benen, billen: Jumping Fitness zet meer dan 400 spieren tegelijk aan het werk! Ook werk je aan je uithoudingsvermogen en kun je rekenen op een flinke stoot endorfines waar super happy van wordt!
 

Suppen

Suppen

SUP staat voor Stand Up Paddle en is de snelst groeiende watersport van dit moment. Logisch, want suppen is leuk en ontspannend, makkelijk te leren en een complete training voor het lichaam. Met SUPpen sta je op een grote surfplank en met een lange peddel in de hand trotseer je het water. Het is een uitdagende balansoefening waarbij je continu buik, billen en benen aanspant.

Strong by zumba

Zumba brengt fitness en dansen samen in één effectieve workout. Dit effectieve fitnessprogramma geeft je een interval workout gebaseerd op de leukste Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue en bachata. Zumba is de ideale les voor mensen die op een leuke manier willen afvallen of hun conditie willen verbeteren.

Les mills sprint

LES mills sprint

Sprint is een high-intensity interval training (HIIT) op een spinningfiets van het populaire programma Les Mills. De les wordt ook wel omschreven als een intense workout van 30 minuten waarbij hoge intensiteit het uiteindelijke doel is. Het mooie van deze les is dat het toegankelijk is voor iedereen.

Squat party

Squat and sweat

Squats staan niet voor niets op het lijstje van belangrijke oefeningen die iedere krachttrainer moet doen. Er zijn veel variaties op deze fijne oefening, die allemaal bijdragen aan het versterken van je gewrichten en de spieren in je heupen, billen, benen, rug, buik en schouders. En wij maken er een leuk feest van!

HIIT Workout

HIIT Workout

Deze clinic is voor fitgirls en fitboys die niet bang zijn alles uit zichzelf te halen. Reken maar dat je calorieverbranding op tilt slaat tijdens deze high intensity intervalsessie. 500-800 kcal en dat tijdens heerlijke muziek. Dat wordt zweten, in a good way!

Core Training is een workout die zich specifiek richt op je mid-sectie. Alle spieren in dit gebied zullen tijdens de oefeningen in les worden aangepakt, inclusief je buik-, rug- en bekkenspieren. Core Training is de essentiële workout die in ieder fitness schema past!

Core

Core Training is een workout die zich specifiek richt op je mid-sectie. Alle spieren in dit gebied zullen tijdens de oefeningen in les worden aangepakt, inclusief je buik-, rug- en bekkenspieren. Core Training is de essentiële workout die in ieder fitness schema past! 

Full body blast

Fullbody blast

Deze oefeningen zetten je vetverbranding op scherp en trainen tegelijkertijd meerdere spiergroepen, daarom is deze kant-en-klare workout extreem (maar echt!) effectief. Met deze full-body workout ben je wel even zoet, dus pak je matje, spring in je fitnessoutfit en kom maar op met die endorfineboost!

Krav Maga

Krav Maga

Train like a soldier! Deze zelfverdedigingssport is zo effectief dat het zelfs wordt gebruikt in het leger. Leer jezelf verdedigen onder extreme stress situaties zodat je daarna elke omstandigheid aankunt.

 

Salsation

Salsation

Met Salsation reis je eigenlijk figuurlijk vliegend en letterlijk dansend de wereld over. Salsation wordt namelijk uitgevoerd op opzwepende muziek uit alle hoeken van de wereld. De dansstijl die je uitvoert hoort bij de muziek die door de speakers knalt. Muzikaliteit, tekstbeleving, positiviteit, body, mind en soul staan centraal.

Buddy workout

Buddy workout

Kom samen met jou fitgirl of fitboy en laat je uitdagen door de trainers van We Are Fit. Kom je alleen, is dat uiteraard geen enkel probleem. Vrienden zijn zo gemaakt. BZijn jullie er klaar voor. LET’S GO!

 

Crunch and burn

Crunch and burn

Kom samen met jou fitgirl of fitboy en laat je uitdagen door de bootcamp trainers van We Are Fit. Kom je alleen, is dat uiteraard geen enkel probleem. Vrienden zijn zo gemaakt. BZijn jullie er klaar voor. LET’S GO!

 

Buddy Boxing

Buddy boxing

De Boxfit is een explosieve training waarbij je je lekker kunt afreageren en leert over verschillende kickbokstechnieken. Onder begeleiding van een gecertificeerde trainer ga je aan de slag met verschillende oefeningen en technieken. Met de juiste boksmaterialen gaan we bij deze training tot het uiterste. Dit geeft een enorme energieboost.

Kickboxing

Kick boxing

Mentale ontspanning, fysieke inspanning: met deze boksclinic leer je de basics van het vak en knal je er tegelijkertijd een flinke cardiosessie uit. Niet alleen goed voor een betere conditie en meer power, want ook je zelfvertrouwen krijgt door het boksen een boost.

Powerlift

Powerlift

Powerlifting is een van de populairste trainingsmethode in de wereld van krachttraining. Powerlifting is een sport waar bijna alles draait om maximale kracht. Het gaat erom een zo groot mogelijk gewicht omhoog te krijgen met een laag aantal herhalingen en volume.

Crossfit

Crossfit

Een van de meest populaire sportenwaar je een ijzer sterklichaam van krijgt en top fit wordt is crossfit. Crossfit valt als trainingsvorm onder fitness, maar gaat veel verder dan alleen vet verbranden of spiermassa opbouwen. Gedurende een crossfit training worden er op een hoge intensiteit, functionele bewegingen op een gevarieerde manier uitgevoerd.