Programma

Wie? Wat? Waar?

Bekijk het volledige programma en kom alvast heerlijk in de stemming. Wij houden de trends de komende tijd natuurlijk in de gaten en vullen het programma de komende maanden aan met extra onderdelen, blijf ons dus volgen.

Het is mogelijk dat er voor enkele onderdelen een extra financiële bijdrage gevraagd wordt. Denk hierbij aan unieke of exclusieve workshops. Uiteraard wordt dit vooraf duidelijk vermeld en kun je zelf bepalen of je hieraan wilt deelnemen of niet.

Wil je up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan onze Facebook event page in de gaten!

Workouts

Grand Opening

Openingsceremonie

De openingsceremonie wil je niet missen. Warm je piertjes alvast op op de lekkerste beats, ontvang leuke gifts en maak kennis met verschillende influencers.

Bootcamp

Bootcamp

We Are Fit

Geef je over aan onze trainers en rol, spring, buig, strek, lach en sprint met een groep gelijkgestemden en laat je gek maken door het trainersteam. 

Crossfit

Crossfit

Fitland

De CrossFit is een functionele trainingsruimte, ingericht voor een intensieve full-body workout. In de CrossFit staan materialen zoals touwen, bumper plates, barbells en kettlebells. Tijdens de training gebruik je bewegingen uit het dagelijks leven, zoals rennen, tillen, duwen en springen. Maar dan veel intensiever!

Kangoo Jump

Kangoo jumps®

Jamila Boutou

De Kangoo Jumps workout is de nieuwste fitness-rage en het is duidelijk waarom. Deze unieke workout heeft voordelen voor lichaam en geest en is een geweldige vetverbrander!

Body pump fitnessfestival

les mills bodypump®

Fitland

Deze work-out daagt al
je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses,
lifts en curls.

STRONG by ZUMBA

Strong by Zumba®

Jamila Boutou

Reken maar dat je calorieverbranding op tilt slaat tijdens deze High Intensity Interval Training. 500-800 kcal en dat tijdens heerlijke muziek. Dat wordt zweten!

Krav Maga

Krav Maga

HSW

Deze zelfverdedigingssport is zo effectief dat het wordt gebruikt in het leger. Leer jezelf verdedigen onder stress situaties zodat je daarna elke omstandigheid aankunt.

Bungee Super Fly

Bungee Super Fly®

Bungee Super Fly

Stel je voor dat je eenvoudige bewegingen kunt verkennen op een manier waarop je trucs met geheime agenten uitvoert. Het opwindende gevoel de zwaartekracht te trotseren als een vorm van een intensieve training van het hele lichaam. Klinkt geweldig toch ?! Dat is Bungee Super Fly!

Kickboksen

HIIT boxing

HIIT

Leer de basics van kick boksen en knal je er tegelijkertijd een flinke cardiosessie uit. Goed voor de  conditie, power, en je zelfvertrouwen krijgt een boost.

Jumping Fitness

Jumping Fitness®

Jumping Fitness Nederland

Zet meer dan 400 spieren tegelijk aan het werk! Ook werk je aan je uithoudingsvermogen en kun je rekenen op een flinke stoot endorfines waar super happy van wordt!

Piloxing®

Piloxing

Piloxing is een Fitnesstrend die is overgewaaid uit Hollywood. Het is een mix van Pilates voor de flexibiliteit en spierbouw, boksen voor de snelheid en behendigheid en tot slot zit er ook nog een beetje dans in voor het plezier.

Les Mills Grit

Les mills Body Attack®

Fitland

BodyAttack is een high-energy interval training, waarbij je een uur in hoog tempo aan jouw kracht en uithoudingsvermogen werkt. Attack slaat op het explosieve karakter van deze les. De oefeningen hebben een hoog tempo en dagen jouw lenigheid en coördinatie uit. 

yoga

Dharma-Yoga-Wheel

Dharma yogawheel®

Paaldans Zoetermeer

Dharma Yogawheel is de allernieuwste trend binnen de yoga en fitness industrie. De mogelijkheden met de Yogawheel zijn oneindig. De yogawheel  is een hulpmiddel bij het doen van yoga, pilates en stretch oefeningen. Daarnaast kan je er ook verschillende kracht en balansoefeningen mee doen. Een echte full body workout!

Hatha Yoga

Hatha Yoga

Fi de Wit

Een geweldige klasse voor iedereen die hun “core” wilt activeren en betrekken in de yoga
oefeningen. Deze klas richt zich op verschillende spiergroepen rond de core terwijl de onderrug
wordt versterkt. “Strong Core =Strong Mind”. Na deze les voel je je opgeladen, sterk en klaar
om er tegen aan te gaan.

Roll & Release

Roll & Release

Camilla Bonnicel

In de lessen Roll & Release kun je spanning laten gaan en kunnen pijn en blokkades in je lichaam worden opgelost. Ook emotionele energie die je in de weg zit wordt afgevoerd. Roll & Release is een manier van zelfmassage van de fascia, het bindweefsel.

Rocket Yoga

Luca Bellucci

“The Rocket”, een dynamische activerende routines gebaseerd op een aanpassing van het traditionele Ashtanga Vinyasa Yoga maken van Larry Schultz
Een zweterige, snelle, dynamische stijl van asana. Het is opwindend en het is speels. Deze energieke badass yoga stroom is er voor iedereen om te proberen In de Rocket-yoga gaat het om plezier hebben.

Flex & Relax

Massage

Massage Allround

Tussen het sporten door even helemaal ontspannen? Of je volledig opladen voor je volgende work-out? Ontvang een heerlijke massage afgestemd op jouw wensen.

Haren vlechten

SPortproof kapsel

FLEX & RELAX

Sporten is heerlijk! Totdat je na een heftige sessie met coupe vogelnest rond loopt. Gelukkig staan onze kappers klaar om jou een sportproof kapsel te geven.

FOOD

Healthy foodtruck festival

Healthy foodtrucks

FOOD

Healthy foodtrucks zorgen voor genoeg variatie voor ontbijt, lunch en diner. Van een heerlijke smoothie tot aan vegetarische lekkernijen en van BBQ tot fruit bowls.

Beats and bites

Beats & Bites

FOOD

Na je lichaam een boost te hebben gegeven tijdens alle workouts is het tijd voor een 180 minuten after party. Met opzwepende muziek, lekkere hapjes en uiteraard een drankje omm de dag mee af te sluiten!