Programma

Wie? Wat? Waar?

Bekijk het volledige programma en kom alvast heerlijk in de stemming. Wij houden de trends de komende tijd natuurlijk in de gaten en vullen het programma de komende maanden aan met extra onderdelen, blijf ons dus volgen.

Het is mogelijk dat er voor enkele onderdelen een extra financiële bijdrage gevraagd wordt. Denk hierbij aan unieke of exclusieve workshops. Uiteraard wordt dit vooraf duidelijk vermeld en kun je zelf bepalen of je hieraan wilt deelnemen of niet. Je kunt kiezen uit meer dan 40 onderdelen met sport, inspiratiesessies lezingen en ontspanning.

Wil je up-to-date blijven van de laatste ontwikkelingen? Houd dan onze Facebook event page in de gaten!

Workouts

Grand Opening

Openingsceremonie

De openingsceremonie wil je niet missen. Warm je piertjes alvast op op de lekkerste beats, ontvang leuke gifts en maak kennis met verschillende influencers.

Bootcamp

Bootcamp

We Are Fit

Geef je over aan onze trainers en rol, spring, buig, strek, lach en sprint met een groep gelijkgestemden en laat je gek maken door het trainersteam. 

Powerlift

Powerlift

Crossfit RTM

Powerlifting is een sport waar bijna alles draait om maximale kracht. Het gaat erom een zo groot mogelijk gewicht omhoog te krijgen met een laag aantal herhalingen.

Crossfit

Crossfit

Crossfit RTM

Een van de meest populaire sportenwaar je een ijzerster klichaam van krijgt en top fit van wordt. Crossfit gaat verder dan alleen vet verbranden of spiermassa opbouwen.

Suppen

SUPPEN

WORKOUT

Met SUPpen sta je op een grote surfplank en met een lange peddel. Het is een uitdagende balansoefening waarbij je continu buik, billen en benen aanspant.

Kangoo Jump

Kangoo jump

Jamila Boutou

De Kangoo-workout is de nieuwste fitness-rage en het is duidelijk waarom. Deze unieke workout heeft voordelen voor lichaam en geest en is een geweldige vetverbrander!

Les mills sprint

Les mills RPM

Fitland

Sprint is een high-intensity interval training (HIIT) op een spinningfiets. Een workout waarbij hoge intensiteit het uiteindelijke doel is. De les is toegankelijk voor iedereen.

5k Morning Run

WORKOUT

Start je weekend goed en voorbereid en ga zaterdagochtend nog voordat de rest van de programmering start op pad met onze hardloop held.

Body pump fitnessfestival

les mills bodypump

Fitland

Deze work-out daagt al
je belangrijke spiergroepen uit met behulp van de beste krachtoefeningen, zoals squats, presses,
lifts en curls.

STRONG by ZUMBA

Strong by Zumba

Jamila Boutou

Reken maar dat je calorieverbranding op tilt slaat tijdens deze High Intensity Interval Training. 500-800 kcal en dat tijdens heerlijke muziek. Dat wordt zweten!

Krav Maga

Krav Maga

HSW

Deze zelfverdedigingssport is zo effectief dat het wordt gebruikt in het leger. Leer jezelf verdedigen onder stress situaties zodat je daarna elke omstandigheid aankunt.

5K Sunset Run​

WORKOUT

De 5K Sunset Run is een unieke belevingsloop en de ideale mix van sport, fun en spanning. Loop samen door het mooie Kralingse Bos tijdens zonsondergang.
Kickboksen

Kick boxing

WORKOUT

Leer de basics van kick boksen en knal je er tegelijkertijd een flinke cardiosessie uit. Goed voor de  conditie, power, en je zelfvertrouwen krijgt een boost.

Jumping Fitness

Jumping Fitness

Jumping Fitness Nederland

Zet meer dan 400 spieren tegelijk aan het werk! Ook werk je aan je uithoudingsvermogen en kun je rekenen op een flinke stoot endorfines waar super happy van wordt!

Pole fitness

Pole fitness

Pole Inspiration

Polefitness is een high impact work-out, waarin iedereen in de groep individueel aan zijn eigen niveau werkt. Het maakt je lijf leniger, strakker, sterker en maakt je handiger.

Marines beasting

Meet the Marines

Maak kennis met de wijze waarop militairen fit blijven. Voor militairen staat doorzettingsvermogen, discipline en wilskracht voorop. Durf jij het aan? 

Fire Fit Challenge

Fire Fit Challenge

Brandweer Rotterdam

Ben jij net zo fit als een brandweerman en heb jij lef? Ga dan de uitdaging aan en zet de snelste tijd neer op een parcours in een brandweer uniform.

Crossfit Throwdown

League of Legends

CROSSFIT

Klaar om je summer body te laten zien bij de League of Legends? Dit is een eendaagse LIVE-wedstrijd waarbij jij samen met je buddy  voor de beker gaat.

Elliptigo

Elliptigo

ElliptiGO Benelux

Haal het maximale resultaat en plezier uit je work-out met de Elliptigo. Verbrand 33% meer calorieen dan met cardiotraining of fietsen en train je billen en core stability.

yoga

Power yoga

Luca

Een unieke mix van yoga, cardio en kracht. Na deze yoga sessie voel je je fit en energiek om de rest van de dag lekker te knallen bij verschillende workouts.

Hatha Yoga

Hatha Yoga

Fi de Wit

Hatha-yoga is een tak van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing te verkrijgen over de geest en bovenal het lichaam.

Suppen fitnessfestival

SUPyoga

YOGA

Een ultieme yoga experience in de open lucht. Tijdens SupYoga verruil je jouw yogamat voor een SUP-board en doe je verschillende oefeningen terwijl je op het water drijft.

Roll & Release

Camilla

 Je werkt aan versterking van specifieke spiergroepen; borst, core, benen, rug en armen. Met deze les verlaat je de zaal met extra energie voor de rest van de dag.

Flex & Relax

Chiropractie

Chiropractie

ChiroBalance

Behandelingen richten zich vooral op blokkades in de wervelkolom. Chiropractie kan gebruikt worden om de mobiliteit van gewrichten te verbeteren.

Fysio

FLEX & RELAX

De fysio is er bij! In de “Sport je wel gezond”-tent kun je terecht voor verschillende tests, namelijk een core test, FMS, blessurecheck of goed sportadvies.

Massage

Massage Allround

Tussen het sporten door even helemaal ontspannen? Of je volledig opladen voor je volgende work-out? Ontvang een heerlijke massage afgestemd op jouw wensen.

Haren vlechten

SPortproof kapsel

FLEX & RELAX

Sporten is heerlijk! Totdat je na een heftige sessie met coupe vogelnest rond loopt. Gelukkig staan onze kappers klaar om jou een sportproof kapsel te geven.

FOOD

Healthy foodtruck festival

Healthy foodtrucks

FOOD

Healthy foodtrucks zorgen voor genoeg variatie voor ontbijt, lunch en diner. Van een heerlijke smoothie tot aan vegetarische lekkernijen en van BBQ tot fruit bowls.

Granola workshop

Workshop: Granola maken

FOOD

Maken is nog niets eens zo lastig, maar je zult versteld staan hoeveel mensen niet weten wát er in granola zit. Klopt: het ontbijt wat ze elke ochtend zelf eten. Uit een pak.

Lezing

Lezing: Eet als een expert

FOOD

Healthy foodtrucks zorgen voor genoeg variatie voor ontbijt, lunch en diner. Van een heerlijke smoothie tot aan vegetarische lekkernijen en van BBQ tot fruit bowls.

Raw Food

Workshop: Raw sweats

FOOD

Samen gaan we je meer vertellen over welke snacks of gezonde tussendoortjes je kunt nemen. Snacks waar je energie van krijgt en die bovendien heerlijk smaken.

Beats and bites

Beats & Bites

FOOD

Iedereen kent het: geen tijd om te ontbijten en met lege maag de deur uit rennen. Wij helpen je vandaag inzien hoe makkelijk het is een gezonde maaltijd mee te nemen.

Kaderloos

Spreker: Jean-Marc Bilderbeek

Kaderloos

Word op een komische en energieke wijze meegenomen op reis door het inspirerende en verhaal over écht keuzes maken, op zoek naar gezondheid.