Info

Ticket verkoop start 1 oktober 2018. Speciaal voor jou en 5 vrienden hebben we een speciale kortingsactie! Let op: Bestel je ticket op tijd. De ticket prijs loopt op!

Earlybird

€27,50

Regular

€37,50

Final

€44,50

Kralingsebos

Langepad 52, Rotterdam

Hoe kom ik op dit fijne festival? Of je nou met z’n allen in één auto of met het OV komt of zoals word aangeraden lekker op de fiets: via deze link kun je je hele route van jouw huis naar Het Kralingse Bos in Rotterdam uitstippelen.

Ongeveer een maand voor het festival krijg je een dagprogramma gepresenteerd. We beloven je een uiteenlopend programma, want ook workouts als muurklimmen, Paaldansen, en beachvolley worden aangeboden. Check hier het volledige aanbod!. Je kunt uit ruim 30 verschillende onderdelen zelf je programma samenstellen. Dat wordt moeilijk kiezen! Zorg voor gezonde afwisseling tussen sporten en ontspanning zodat je de hele dag door kunt genieten van al het moois!

Heb je een vraag en kun je het antwoord niet vinden tussen de veelgestelde vragen? Stuur ons dan even een mailtje op: info@workoutsummerfestival.nl.

Lijkt het je leuk om je bijdrage te leveren aan Workout Summer Festival als vrijwilliger? Bekijk dan hier alle informatie

Deelnemen aan Workout Summer Festival 2019 om je doelgroep live te ontmoeten en je product te laten uitproberen of verkopen? Er zijn diverse mogelijkheden, van een stand tijdens het weekend tot meelopen in de mediacampagne. Stuur een email naar info@workoutsummerfestival.nl

Wij proberen je mail zo snel mogelijk te beantwoorden!

De kleine lettertjes