Info

Wanneer is Workout Summer Festival?

Workout Summer Festival 2019 vindt plaats op 15 & 16 juni 2019. Het festival terrein is op beide dagen geopend van 08:00 – 20:00

Wat is het adres?

Lange pad 55, Rotterdam

Wat is Workout Summer Festival?

Workout Summer Festival is een festival vol uitdagende sportclinics, healthy foods en gezelligheid. Samen met honderden andere fitgirls en fitboys kun je kennis maken met de nieuwste trends op het gebied van fitness, health, beauty en lifestyle. Tijdens de vele, uitdagende sportclinics worden nieuwe sporten getest, grenzen verlegd en nieuwe vriendschappen gesloten.

Wat is de minimum leeftijd om deel te mogen nemen?

16 jaar of ouder.

Hoe kom ik op dit fijne festival?

FIETS – Kom je uit de buurt, dan raden we je aan op de fiets te komen. Op het terrein zijn genoeg fietsenrekken om je fiets te parkeren

AUTO – Rodom het kralingse bos is er beperkte parkeer gelegenheid. Heb je een parkeerplaats weten te bemachtigen, dan parkeer je gratis.

OV – Rotterdam Centraal is uitstekend te bereiken met OV, het Kralingse bos minder. Van en naar NS-station Rotterdam Centraal vertrekken er pendelbussen.

Wat is het tarief voor de pendelbus?

De tarieven worden nog bekend gemaakt. Houd de website en social media dus in de gaten!

Ik wil graag overnachten.

In een dag alles zien en meemaken wat het festival te bieden heeft, is uiteraard onmogelijk. Daarom kunnen alle bezoekers er voor kiezen om in de buurt van het festival een heerlijk hotel of AirBnB te boeken. Het mooie is dat je uiteraard opgehaald en weggebracht kunt worden op Rotterdam Centraal station.

Kan ik ook later op de dag pas komen?

Ja dat kan, helaas mis je dan wel de opening ceremony..

Hoe schrijf ik me in voor de programma onderdelen?

Alle deelnemers ontvangen een mail met het volledige programma.

Vanaf wanneer kan ik me inschrijven voor de programma onderdelen?

Ongeveer een maand voor Workout Summer Festival zal de inschrijving openen. Je kunt uit ruim 40 verschillende onderdelen zelf je programma samenstellen. Dat wordt moeilijk kiezen! Let erop dat je voor een gezonde afwisseling zorgt tussen sporten en ontspanning zodat je de hele dag nog even fanatiek mee kunt doen als op de eerste dag! Daarnaast zijn er ook een aantal exclusieve workshops welke tegen bijbetaling bijgeboekt kunnen worden.

Wat kost Workout Summer Festival?

De kosten variëren. Hoe eerder je een ticket koopt hoe goedkoper. Voor enkele programmaonderdelen wordt een extra financiële bijdrage gevraagd. Denk hierbij aan unieke en exclusieve workshops, work-outs of services. Uiteraard wordt dit vooraf duidelijk vermeld bij het betreffende programma onderdeel en kun je zelf bepalen of je hieraan wilt deelnemen of niet.

Moet ik een ervaren sporter zijn?

Nee, je hoeft geen ervaren sporter zijn, je bepaalt zelf hoe ver je wilt gaan. Workout Summer Festival biedt een zeer gevarieerd programma aan, waarbij je zelf het aantal work-outs kunt bepalen en jouw persoonlijke programma dus zo zwaar of licht mogelijk kan invullen.

Wat krijg ik tijdens Workout Summer Festival?

Op deze website onder het kopje programma vind je het overzicht van het programma van Workout Summer Festival. De komende weken zullen we meer programmaonderdelen bekendmaken, dus schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Zijn de consumpties inbegrepen?

Nee, je vindt op Workout Summer Festival een ruim aanbod aan gezond eten en je kunt je opgeven voor het ontbijt of het diner.

Mag ik zelf eten en drinken meenemen naar het festival?

Dat is niet nodig hoor, we hebben genoeg in huis. We zeggen het niet graag, want het is nogal een rotwoord, maar eten en drinken meenemen is verboden!

Zijn er kluisjes aanwezig op het Workout Summer Festival terrein?

Ja, die zijn aanwezig. Handig voor als je net iets te veel hebt meegenomen!

Parkeren en toegang tot het park:

Het Kralingse bos is een auto-vrij park. Parkeren is gratis rondom het park.

Route:

Bereken je route met OV, auto of fiets naar Het Kralingse Bos via de Routeplannerhier.

Is het mogelijk om je geld terug te krijgen na de aanschaf van een ticket?

Nee, dit is helaas niet mogelijk.

Is het mogelijk om een naamswijziging van de gekochte tickets te doen?

Ja, dit is mogelijk. Neem hiervoor contact op met YourTicketProvider.

Overige vragen

Stond jou vraag er niet tussen of wil jij nog extra informatie? Stuur dan een mailtje naar: info@workoutsummerfestival.nl