Vrijwilliger worden

Workout Summer Festival wordt mede mogelijk gemaakt door deinzet van vrijwilligers. Zowel tijdens het voortraject (hetmaken van  de decoratie en de opbouw van het festival), op de dag zelf, en de afbouw werken wij met vrijwilligers.

Naast dat ze zich allemaal hard inzetten om er een geweldige dag van te maken voor onze bezoekers hebben ze natuurlijk zelf ook een geweldige tijd. Het ontmoeten van nieuwe mensen, het opdoen van leuke nieuwe ervaringen en kennis, het werken in de buitenlucht. Klinkt goed toch?

Wat doe je als vrijwilliger nou precies?

Tijdens de opbouw werken we hard door onder toeziend oog van professionals, deze professionals geven ook graag hun kennis door dus we leren er ook nog wat van. Het kan zijn dat je moet helpen bij het opbouwen van tenten, of dat je de jongens van de podiumbouw komt ondersteunen. De hekken moeten op de juiste plekken worden gezet, barren moeten geplaatst en gevuld worden en last but not least, de decoratie moet ook nog geplaatst worden! De verschillende Areas worden aangekleed met de meest uiteenlopende thema’s.

De lunch, het avondeten en drinken wordt verzorgd door de organisatie. ‘S avonds sluiten we met zijn allen tegelijk af, tijd voor een drankje bij het kampvuur!

Op de dag zelf vervul je de door jouw aangegeven functie. Soms kan het zijn dat we je even een seconde ergens anders nodig hebben. En na de showdag moet de boel weer opgeruimd worden! Samen zorgen we dat alle spullen weer netjes terug gaan naar waar ze vandaan komen en dat het terrein er weer bij ligt alsof er nooit een festival heeft plaatsgevonden.

Wil jij dit jaar ook komen helpen als vrijwilliger? 

Wanneer je je aanmeld als vrijwilliger voor WSF19 ga je akkoord met onze voorwaarden.

Deze zijn hier te lezen.